Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Sfârșit de săptămână laTEI

Sfârșit de săptămână laTEI

Teatrul Eugene Ionesco anunță, pentru 22 aprilie, spectacolului „Oscar și tanti Roz”, pentru 23 aprilie, spectacolul „Cântăreața cheală”, iar pentru 24 aprilie, spectacolul „Chirița în provincie” la ora 18:30.

TEIDrama „Oscar și tanti Roz” este o piesă în care, deși se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, întregul spectacol este o odă închinată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor.

„Cântăreața cheală” în regia lui Slava Sambriș, va încânta încă o dată odată publicul dornic de umor subtil și joc actoricesc grotesc foarte bine conturat de actorii Inna Colbasiuc și Laurențiu Vucărău în rolurile doamnei și domnului Smith precum și a actorilor Anei Jereghe și Dumitru Mamei în rolurile doamnei și domnului Martin.

De asemenea, în această montare, s-au evidențiat tinerele actrițe Corina și Mirabela Butnaru precum și Anatol Guzic în rolul pompierului.

Teatrul Eugene Ionesco vă invită la spectacolul „Chiriţa în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău. La sfârşit, veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.