„Planeta de vis a lui Cristi”

La 22 ianuarie, ora 18:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va fi organizat un concert de caritate „Planeta de vis a lui Cristi”.

Publicul va avea parte de muzică bună, live, oferită de Constantin Moscovici, grupul vocal „Brio Sonores”, și artistul moldovean din Germania, Sorin Creciun.

Fiecare bilet cumpărat vine în susținerea lui Cristi Furculiță, de opt anișori, și altor semeni de la grădinița nr. 167 pentru copii cu dizabilități multiple din Chișinău. Cristi a fost diagnosticat tardiv cu paralizie cerebrală infantilă și se deplasează anevoios.

Copiii au nevoie de un echipament special care le va permite să se dezvolte mai ușor și să fie mai bine pregătiți pentru viață. Fiecare echipament, în valoare de 1.000 de dolari USD, le va aduce mai multe bucurii, dar și drepturi egale de educație.

Împreună le putem dărui o mie de speranțe într-un singur vis, acela de a învinge viața și de a se bucura de copilărie.

Biletele de intrare – 100 lei
Pentru rezervare – 078209783 sau 067680054


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *