[Foto-Reportaj] „ExpoVin Moldova 2015”

Astăzi, a fost deschisă a XXIV-a ediție a Expoziției internaționale specializate a industriei vinicole „ExpoVin Moldova 2015”.

Peste 100 de producători din domeniul viticulturii și vinificației, și-au expus produsele și inovațiile din acest domeniu.

Expoziția va fi deschisă până la 21 februarie 2015.

Foto: Dionis Nicolai


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *