Concertul „Moldo Crescendo Trio”

Pe data de 7 decembrie, începând cu ora 19:00, la Sala cu Orgă va avea loc concertul „Moldo Crescendo Trio” unde Dan-Iulian Druțac (vioară), Constantin Borodin (violoncel) și Marcel Lazăr (pian) vor interpreta trio-uri de W.A.Mozart și S.Rachmaninoff.

Trei membri ai proiectului Moldo Crescendo au format un Trio pentru a participa la concursul-festival „M ist fur Mozart” din Cluj-Napoca, iar înainte de asta vor cânta la Chișinău și București.

Dan-Iulian Druțac este student la Guildhall School of Music and Drama la Londra, Constantin Borodin este student la Universitatea de Muzică din București iar acum este bursier Erasmus la conservatorul din Ghent, Belgia, iar Marcel Lazăr a absolvit în acest an Academia de Muzică din Cluj-Napoca, în anul trei fiind și el bursier Erasmus la Salzburg, Austria.

Formatul concertului care va avea loc la 7 decembrie este de a oferi publicului posibilitatea să decidă singur cât costă biletul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *