Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Dodon, din fotoliul prim-ministrului,…

VIDEO Dodon, din fotoliul prim-ministrului, către Cabinetul de miniștri condus de Chicu: „Eu o să vin și o să vă ajut”

Prima ședință a Guvernului condus de Ion Chicu, programată pentru astăzi, 15 noiembrie, a fost amânată, însă membrii Cabinetului de miniștri s-au întrunit, într-o scurtă ședință, la Guvern, cu președintele R. Moldova, Igor Dodon.

Din fotoliul prim-ministrului R. Moldova, Dodon a venit cu un mesaj către Cabinetul de miniștri condus de Ion Chicu.

„Vă rog să nu atrageți atenție criticilor care vin din partea celor care au fost până la dvs., ele o să fie multe, dar eu sunt ferm convins că voi sunteți multt mai pregătiți și trebuie să răspundem cu fapte concrete. Lucruri concrete pe care o să le facem împreună.

Vreau să vă urez succese și să începem să activăm împreună. Dacă este necesar de suport, eu o să vin și o să vă ajut”, le-a spus Dodon noilor miniștri din Guvernul Chicu.

Deocamdată nu este clar motivul pentru care a fost anulată ședința de Guvern programată pentru astăzi, 15 noiembrie.

Guvernul Chicu a fost învestit joi, 14 noiembrie, cu votul a 62 de deputați socialiști și democrați. Noul cabinet de miniștri a primit încrederea Parlamentului la doar câteva ore după ce președintele Igor Dodon l-a înaintat pe consilierul său în funcția de prim-ministru, pe care l-a însărcinat cu formarea unui guvern tehnocrat. Cu excepția lui Ion Chicu, în noua garnitură a Guvernului se regăsesc încă cinci consilieri ai șefului statului.