Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția Maiei Sandu, la atacurile…

Reacția Maiei Sandu, la atacurile lui Dodon: A arătat în direct cine a creat toate știrile false din R. Moldova din ultimii 4 ani

Igor Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Republica Moldova din ultimii 4 ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră. Astfel a reacționat candidata PAS la prezidențiale, Maia Sandu, după ce contracandidatul său a adus mai multe acuzații în adresa sa marți dimineață.

„Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova din ultimii 4 ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră. Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii. Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos. Dodon, ca toți cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică”, se arată în reacție.

„El reprezintă frica, noi suntem speranța. Dodon reprezintă trecutul. Oameni buni, pe 15 noiembrie avem de ales – trecutul sau viitorul? Pe 15 noiembrie poporul nostru va alege speranța. Va alege un viitor mai bun”, se mai arată în reacția Maiei Sandu.

Marți dimineață, Dodon a lansat o serie de atacuri, în cadrul unei conferințe de presă, la adresa contracandidatei sale din turul doi al alegerilor prezidențiale, Maia Sandu.

Dodon și-a atribuit victorie la prezidențiale „în interiorul țării” și le-a cerut oamenilor să se întrebe ce „va fi cu achitarea pensiilor și salariilor dacă câștigă unul sau alt candidat funcția de președinte”.

Dodon a acuzat că dacă Maia Sandu va câștiga alegerile „va lua exemplu de la țările UE și va închide total țara pe o perioadă de 2-3 luni”, din cauza pandemiei COVID-19.

Acesta mai acuză că Sandu va fi cea care va face ca țară să stea „cu mâna întinsă la UE pentru următoarea doză de credit”.

„Eu nu voi permite să închinăm țara rușilor sau europenilor”, a mai spus Dodon acuzând că Sandu vrea unirea Republicii Moldova cu România.

Dodon s-a identificat și cu un porumbel și le-a cerut oamenilor să nu-l schimbe.

„Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard”, s-a adresat Dodon alegătorilor.