Principală  —  IMPORTANTE   —   LIVE/ Dodon o atacă pe…

LIVE Dodon o atacă pe Sandu: „Va lua exemplu de la țările UE și va închide total țara pe o perioadă de 2-3 luni”

Candidatul susținut de PSRM la prezidențiale, Igor Dodon, susține o conferință de presă, în care face mai multe atacuri la adresa contracandidatei sale, Maia Sandu.

Dodon și-a atribuit victorie la prezidențiale „în interiorul țării” și le-a cerut oamenilor să se întrebe ce „va fi cu achitarea pensiilor și salariilor dacă câștigă unul sau alt candidat funcția de președinte”.

„Mesajul meu nu ține de platforma electorală, promisiuni electorale, dar eu propun să analizăm lucrurile cum se vor întâmpla după 15 noiembrie”, a spus acesta.

Dodon a acuzat că dacă Maia Sandu va câștiga alegerile „va lua exemplu de la țările UE și va închide total țara pe o perioadă de 2-3 luni”, din cauza pandemiei COVID-19.

Acesta mai acuză că Sandu va fi cea care va face ca țară să stea „cu mâna întinsă la UE pentru următoarea doză de credit”.

„Eu nu voi permite să închinăm țara rușilor sau europenilor”, a mai spus Dodon acuzând că Sandu vrea unirea Republicii Moldova cu România.

Dodon a cerut staff-ului său electoral să discute cu staff-ul Maiei Sandu pentru a stabili dezbateri electorale pe cele 10 teme despre care a vorbit.

În context, acesta le-a cerut oamenilor să nu dea „porumbelul din mână, pe coțofana de pe gard”.