Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   FOTO/ Igor Dodon la sală…

FOTO Igor Dodon la sală în plină zi de muncă. Președinția: A fost în pauza de masă

După ce a declarat de mai multe ori că, până cel puțin la 24 decembrie, rămâne președinte al R. Moldova cu atribuții depline, Igor Dodon, s-a reîntors din vacanța luată pentru campania electorală și a revenit miercuri, 18 noiembrie, la Președinție.

Miercuri, la amiază, Igor Dodon, a postat pe pagina lui personală de Facebook o poză în care apare într-o sală de sport.

„O scurtă pauză de sport și înapoi la muncă”, este comentariu care însoțește poza.

Solicitată de ZdG, șefa Serviciului de Presă al Președinției, Carmena Lupei, ne-a comunicat că Igor Dodon a fost la sală în timpul pauzei de masă.

După ce a pierdut alegerile în fața candidatei PAS, Maia Sandu, președintele în exercițiu, Igor Dodon, a declarat că rămâne în funcția de șef al statului cu atribuții depline până la 24 decembrie.

Marți seara Dodon a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, prin care a anunțat că a acceptat propunerea Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor de a reveni în funcția de lider al PSRM.

Rezultatele preliminare finale arată că Maia Sandu a acumulat 57,75% (943.486) dintre voturi, iar Igor Dodon – 42,25% (690 139).