Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Andrei Năstase spune care va…

Andrei Năstase spune care va fi primul lucru pe care-l va face dacă ajunge în fotoliul de deputat

Președintele partidului Platforma DA, Andrei Năstase, a declarat că a votat pentru bunăstarea R. Moldova, care până în prezent nu a avut parte de niște „guvernări pentru oameni”.

„Am votat pentru dreptate, pentru legi drepte, pentru o viață mai bună, am votat cu dragoste de semenii mei, cu dragoste pentru țara noastră care a avut nenoroc de guvernare, de oameni mici, fără caracter care și-au bătut joc de oameni”, a declarat Andrei Năstase.

Întrebat care va fi primul lucru pe care-l va face dacă ajunge în fotoliul de deputat, acesta a declarat că va „eradica din temelii corupția”.

Andrei Năstase susține că astăzi R. Moldova este o „spălătorie a mafiei regionale”, iar echipa sa poate schimba lucrurile în bine: „Este momentul adevărului după 10 ani în care am trăit în întuneric și minciună”.

Liderul DA a îndemnat toți cetățenii să iasă la vot, dar să refuze să participe la referendumul consultativ care are loc astăzi, concomitent cu scrutinul parlamentar.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Primii alegători aduși în mod organizat

Accesați harta interactivă pentru a vedea toate circumscripțiile uninominale deschise în țară și peste hotare, adresele secțiilor de votare și a găsi informații despre toți candidații care aspiră la un mandat de parlamentar.