Principală  —  Ştiri   —   VIDEO/ Candidatul indepentent, susținut public…

VIDEO Candidatul indepentent, susținut public de PSRM, Igor Dodon, la secția de votare: „Avem nevoie de schimbări calitative, nu șocuri”

Candidatul indepentent, susținut public de Partidul Socialiștilor din R. Moldova, Igor Dodon, și-a exercitat dreptul la vot.

De dimineață, la secția de votare la care Igor Dodon își exercită dreptul la vot au fost surprinși mai mulți agenți de pază.

La secția de votare, Dodon a venit împreună cu soția.

„Mă bucur că astăzi suntem mult mai activi. Vedem că cetățenii sunt mai activi. Eu astăzi am votat pentru independența și stabilitatea R. Moldova. Eu am votat pentru pace, pentru schimbări spre bine. Avem nevoie de schimbări calitative, nu șocuri. Am votat pentru echitatea socială. Am votat pentru echilibrul țării. Am votat pentru o politică externă echilibrată. (…) am fost lă mănăstire de dimineață, am pus câte o lumânare”, a declarat Dodon.

Este vorba de abordare dublă și standarte duble, inclusiv și din partea unor politicieni și mass-media. Adică în Germania, la Stuttgart sau la Frankfurt vin de la 300 de km aceasta înseamnă patriotism, dar dacă din Transnistria vin de la 5 km asta deja sunt separatiști”, a mai declarat Dodon.

„Am votat pentru bunăstare, liniște și pace”, a declarat Galina Dodon.