Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Alegeri prezidențiale 2020: responsabilii…

VIDEO Alegeri prezidențiale 2020: responsabilii de la Inspectoratul General al Poliției oferă detalii despre altercațiile de la Varnița

Responsabilii de la Inspectoratul General al Poliției oferă detalii despre altercațiile de la Varnița.

Poliția a intervenit pentru asigurarea normalității legale. Nimeni nu este în drept să nu se conformeze cu cerințele poliției. Astfel de acțiuni nu pot fi posibile. Poliția a manifestat principiul proporționalității.Poliția își cunoaște obligațiile. Toate acțiunile noastre, toate intervențiile noastre sunt transmise live de la fața locului”, declară responsabilii din cadrul IGP.

La Varnița, zeci de mascați au fost dislocați pentru a elibera carosabilul și pentru a face drum vehiculelor și microbuzelor care transportă alegători din stânga Nistrului la secțiile de votare din Varnița.

Pentru alegătorii din regiunea transnitreană în dreapta Nistrului sunt deschise 42 de secții de votare.

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR DE LA VARNIȚA: VIDEO/ Zeci de mascați împing veteranii care protestează la Varnița pentru a elibera carosabilul ca să treacă microbuze cu alegători din regiunea transnistreană: „Au folosit electroșocul cu noi”; „Tragedie, trădare de patrie ce faceți voi”