Principală  —  Ştiri   —   Inițiativa „Împreună Împotriva COVID-19” își…

Inițiativa „Împreună Împotriva COVID-19” își reia activitatea de distribuire a prânzurilor calde pentru beneficiarii din Chișinău

Astăzi, inițiativa „Împreună Împotriva COVID-19” și-a reluat activitatea de distribuire a prânzurilor calde către beneficiarii Direcțiilor Sociale Sectoriale. Astfel, de luni până sâmbătă, urmează a fi distribuite câte 50 de prânzuri zilnic persoanelor nevoiașe.

Prânzurile au fost distribuite azi în sectorul Rîșcani, mâine vor fi livrate în sectorul Centru, miercuri – Buiucani, joi – Ciocana, vineri – Botanica, iar sâmbătă, din nou, în sectoarele Centru și Buiucani.

Voluntarii și-au suspendat temporar activitatea săptămâna trecută, după ce unul dintre colegii lor a fost testat pentru COVID-19 și confirmat pozitiv.

Inițiativa „Împreună Împotriva COVID-19” activează de mai bine de o lună. Aceasta unește peste 500 de voluntari, 16 coordonatori și sute de beneficiari. În perioada de când activează, voluntarii inițiativei au livrat 918 prânzuri calde celor vulnerabili, 1564 pachete urgente (din donatiile lor, celor de la Diaconia și Cantinele Sociale Sectoriale) și au preluat 1048 de solicitări la Linia Verde.