Guvernul din Dagestan a fost demis

Șeful interimar al Republicii Daghestan Vladimir Vasiliev l-a numit pe Anatoli Karibov prim-ministru interimar al republicii.

După cum relatează Kavkaz uzel, astăzi au fost arestați și duși la Moscova șeful Guvernului Daghestan Abdusamad Gamidov, precum și adjuncții săi, Samil Isaev și Rayudin Iusufov. Oficialii sunt suspectați de fraudă.

Vladimir Vasiliev a semnat astăzi decretul privind numirea prim-vicepremierului Anatoli Karibov în calitate de prim-ministru interimar al Guvernului Republicii Daghestan. „Se numește în funcția de prim-ministru interimar al Guvernului Republicii Daghestan Karibov Anatoli Șamsutdinovici. Guvernul Republicii Daghestan va continua să-și îndeplinească funcțiile până la formarea unui nou guvern al Republicii Daghestan”, se spune în decretul postat pe site-ul șefului Daghestanului.

Sursa: Kavkazsky uzel

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *