(VIDEO) Dacă nu vine Chirtoacă la Bubuieci, vin ei la Chișinău cu proteste

Alarmaţi de situaţia ecologică de la gunoiștea neautorizată din comuna Bubuieci, unde este adus gunoiul din întrg municipiul Chişinău, un grup de iniţiativă l-a invitat pe primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, la o discuţie cu sătenii în primăria locală, dar acesta a ignorat invitația.

Sursa Video: www.ZdG.md

Un grup de inițiativă din comuna Bubuieci, mun.Chișinău, a organizat o adunare cu cetățenii din comună, la care a fost invitat și primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă. Edilul a ignorat invitația, totuși adunarea a avut loc.

La întrunire au luat cuvântul primarul, viceprimarul și mai mulți cetățeni din comună. Oamenii s-au arătat indignați de lipsa de reacție din partea autorităților centrale în problema gunoiștei neautorizate de pe teritoriul localității. Ca rezultat al discuțiilor, s-a decis organizarea unor proteste la Primăria Chișinău, Ministerul Mediului, dar și intentarea unor procese de judecată pentru a cere pedepsirea inacțiunii autorităților.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *