Principală  —  IMPORTANTE   —   Alertă cu bombă la un…

Alertă cu bombă la un liceu din capitală

Alertă cu bombă la liceul „Natalia Gheorghiu”. Ofițera de presă din cadrul poliției capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Newsmaker că oamenii legii au fost sesizați că în instituția de învățământ este amplasat un obiect explozibil în jurul orei 08:45. Toate serviciile specializate au ajuns la fața locului, iar elevii și profesorii au fost evacuați, scrie Newsmaker.

„Poliția a fost sesizată în jurul orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112, precum că într-un liceu din sectorul Rîșcani,  este amplasat un obiect explozibil. Apelul fiind făcut de către un bărbat. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, elevii și profesorii au fost evacuați zona încercuită”, a declarat Natalia Stati pentru Newsmaker.

În urma verificării clădirii de către specialiștii din cadrul serviciului „Bombteh”, nu au fost depistate obiecte suspecte sau explozibile. „Ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru a identifica persoana”, a precizat Stati pentru sursa citată.

Pe 11 martie, o persoană necunoscută a anunțat oamenii legii că o instituție de învățământ de pe strada A. Pușkin din Chișinău ar fi fost minată, însă alerta s-a dovedit a fi falsă. Poliția a stabilit atunci că apelul a survenit din orașul Grigoriopol, regiunea transnistreană.