30 abonamente în așteptare la Voloave, Soroca

După ce Liuba Melnic-Dosi, născută la Abaclia, Basarabeasca și stabilită în Italia,  a anunțat că va abona o sută de consăteni la ZdG, alte persoane din diasporă și-au lansat sprijinul pentru cetățenii din Moldova care sunt interesați să citească Ziarul de Gardă.

Victor Știrbu a donat 5 abonamente anuale în limba română, o altă persoană a donat alte 5 abonamente, altcineva (anonim) a donat 2 abonamente. Menționăm, că în paralel, a fost creată o listă de așteptare a persoanelor care doresc să citească dar nu au resurse financiare pentru abonament. Aceste 12 abonamente vor fi oferite persoanelor din lista de așteptare.

Cei care doresc să doneze pentru un abonament, pot achita electronic. Un abonament lunar costă circa 20 de lei, sau 1 euro pe lună. Plata se poate face la orice oficiu poștal din Republica Moldova, sau on-line, unde se poate plăti din orice colț al lumii. Faceți click, alegeți tipul de abonament, scrieți în căsuța de adrese care apare ulterior: ”Voloave, donație”, sau altă localitate pentru care donați, și vom perfecta un abonament anume pentru o persoană din localitatea dată, care vrea să citească dar nu dispune de mijloace.

ab

Reiterăm că orice persoană care cunoaște pe cineva că ar vrea să aboneze ZdG, dar nu dispune de mijloace financiare, este solicitată să anunțe redacția.

Telefonați 022-23-26-33,

scrieți la ziardegarda@gmail.com,

Face­bo­ok: https://www.facebook.com/zdg.md/,

Odno­k­la­s­s­ni­ki: https://ok.ru/profile/575173038892,

sau pe adre­sa poștală: Md-2012, str. Pus­kin 22, of 314.

În acest moment, doar în satul Voloave, raionul Soroca, avem 30 de persoane înscrise pe lista de  așteptare a unui abonament la ZdG.

UPDATE:

5 abonamente au fost deja donate de către A.S. Au rămas 25 de abonamente pentru Voloave, Soroca.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *