Opt ani de închisoare pentru un escroc

Un bărbat din Criuleni a fost condamnat de Judecătoria Râşcani pentru escrocherie în proporţii deosebit de mari. Potrivit procurorilor, în perioada noiembrie 2008 – decembrie 2009, sub pretextul de a împrumuta bani inculpatul a însuşit de la trei persoane 7500 euro. După ce obţinea banii, bărbatul dispărea fără urmă.

În aceeaşi perioadă, bărbatul cunoscând că automobilul pe care îl deţine este pus în gaj, l-a vândut unei alte persoane contra sumei de 5500 euro, astfel cauzând-i părţii vătămate o pagubă materială în proporţii considerabile.

Recent, pentru acţiunile sale, inculpatul în vârstă de 31 ani a fost condamnat la 8 ani de închisoare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *