Ion Şoltoianu rămâne în arest preventiv

Acum câteva minutre, Curtea de Apel Chişinău a decis că Ion Şoltoianu, suspect în cazul omorului lui Ion Stratulat, va fi cercetat în stare de arest.

Curtea de Apel a respins contestarea avocatuluiu lui Şoltoianu prin care acesta explica că clientul său ar trebui cercetat în stare de libertate, dat find faptul că are un loc stabil de trai şi un loc de muncă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *