FOTO: Proteste anti-Cobzon în PMAN

Un grup de uni­o­ni­ş­ti pro­tes­tea­ză în PMAN împo­tri­va con­cer­tu­lui orga­ni­zat de Amba­sa­da Rusi­ei, cu par­ti­ci­pa­rea inter­preţi­lor ruşi Lev Les­chen­ko şi Iosif Cob­zon. Potri­vit Plat­for­mei Civi­ce Acţiu­nea 2012 decla­ra­rea zilei de 9 mai — este zi de doliu, în memo­ria tutu­ror osta­şi­lor căzu­ţi în tim­pul celui de-Al II-lea Răz­boi Mondi­al.

18 17 15 13 12 11a 10 9 7 6 5b 5a 4b 4a 4


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. vlad

    Fru­moa­se foto­gra­fii ! Cu foar­te mul­tă ver­dea­ță ! În Isra­el nu cred că este atâ­ta ver­dea­ță

  2. Ana Negru

    iata ce inse­ma­na Lean­ca si cu Tim­fo­ti la con­du­ce­re.
    In loc sa ina­in­tam spre UE, vin rusii si ne fac legea la noi in tara noas­tra la fel cum era pe tim­pul comun­si­mu­lui.
    JOS TARDATORII DE TIMOFTI SI LEANCA SI TOT NEAMUL LOR, ver­zi si rosii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *