FOTO: Proteste anti-Cobzon în PMAN

Un grup de unionişti protestează în PMAN împotriva concertului organizat de Ambasada Rusiei, cu participarea interpreţilor ruşi Lev Leschenko şi Iosif Cobzon. Potrivit Platformei Civice Acţiunea 2012 declararea zilei de 9 mai — este zi de doliu, în memoria tuturor ostaşilor căzuţi în timpul celui de-Al II-lea Război Mondial.

18 17 15 13 12 11a 10 9 7 6 5b 5a 4b 4a 4


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. vlad

    Frumoase fotografii ! Cu foarte multă verdeață ! În Israel nu cred că este atâta verdeață

  2. Ana Negru

    iata ce insemana Leanca si cu Timfoti la conducere.
    In loc sa inaintam spre UE, vin rusii si ne fac legea la noi in tara noastra la fel cum era pe timpul comunsimului.
    JOS TARDATORII DE TIMOFTI SI LEANCA SI TOT NEAMUL LOR, verzi si rosii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *