Doi preşedinţi români la Putna

Preşedintele interimar al R. Moldova, Mihai Ghimpu, şi preşedintele României, Traian Băsescu, au vizitat astăzi Mănăstirea Putna, unde au depus coroane de flori la mormîntul lui Ştefan cel Mare.

În timpul aflării la Mănăstirea Putna, cei doi preşedinţi s-au întîlnit cu Înaltpreasfinţitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, şi părintele Melchisedec, stareţul mănăstirii, vizitînd Biserica şi muzeul.

În partea a doua a zilei, preşedinţii celor două state vor vizita municipiul Iaşi, unde sunt planificate întrevederi cu autorităţile locale, Înaltpreasfinţitul Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor si Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, precum şi cu studenţii Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.

Preşedintele interimar al Republicii Moldova se află într-o vizită oficială  de două zile în România, la invitaţia omologului său român, Traian Băsescu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Animal Planet

    Ghimpu merita sa fie presedinte si in continuare. asta p/n ca are o intelegenta aparte fata de ceilalti lideri din AIE.

    -bv ca a avut curajul sa refuze prezenta la parada de la moscova, orice alt presedinte la sigur mergea p/n ca se simtea obligat de moscova ci nu de cetatenii de aici

    – ma ghimpule mai ai nevoie sa pui minuta pe carte, nu mult doar un pic si la sigur vei fi si in continuare presedinte. sa inveti ceea ce tine de bunele maniere…

    succes ghimpule

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *