Doi copii sunt suspectați de furt

Ofiţerii Secţiei investigaţii infracţiuni a IP Străşeni au reținut doi minori, de 11 şi 12 ani, originari din raionul Străşeni, fiind suspectați de furt. Aceștia ar fi sustras dintr-un automobil, parcat în preajma pieţii industriale din oraşul Străşeni, o geantă în care se aflau mai multe acte şi bani (700 de euro, 400 de dolari SUA şi 900 de lei), pricinuind proprietarului o pagubă materială în sumă totală de 20 606 de lei.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii au identificat și reținut minorii. Asupra lor au fost depistate şi ridicate mai multe bancnote în valută străină. La fel, oamenii legii au găsit geanta în care se aflau documentele de identitate ale victimei şi ştampila întreprinderii pe care o gestionează.

În acest caz, urmează a fi iniţiată o cauză penală pentru furt.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *