Citiți joi în ZdG

În Ziarul de Gardă de joi, 2 august, aveți ocazia să citiți un interviu exclusiv cu fostul premier Valeriu Streleț. Revenit în domeniul privat, Streleț vorbește despre „liniile roșii” care au fost încălcate de fostul său coleg Vladimir Filat și care, spune Streleț, sunt încălcate și astăzi, mult mai grav, de actuala guvernare. Ce spune fostul premier despre independența justiției, furtul miliardului, Șor, Filat, Plahotniuc sau Filip, aflați cumpărând Ziarul de Gardă din chioșcuri. De asemenea, din ziarul de mâine aflați cum un judecător i-a dat dreptate unui avocat care-i era rudă. Chiar dacă cei doi au încercat să ascundă relația de rudenie, judecătorul a fost dat de gol chiar de mama sa.

Tot mâine vedeți cum ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, și-a numit mai mulți apropiați în funcții de conducere la întreprinderile subordonate ministerului, dar și cum, fiind ministru, promovează interesele Universității Agrare din Moldova la conducerea căreia poate reveni atunci când nu va mai fi ministru.

Exclusiv: Interviu cu Valeriu Streleț, om de afaceri, fost prim-ministru : „După Orhei, sau Șorhei, după Jora, în R. Moldova orice este posibil”

Dosar: O relație ascunsă din justiție, negată de judecător, dar deconspirată de … mama sa

Dosar: Ministrul Agriculturii: funcții pentru apropiați și proiecte în favoarea Universității Agrare

Trăind de Gardă: Încăpățânarea (ZdG) de a exista

Reporter Special: Inima de câine și Codul Penal. Cruzimea față de maidanezi – pedepsită cu închisoare și amenzi

Reporter Special: Cod Galben de ploaie: Cum e să trăiești cu noroi în casă

Sănătate: Chișinăul va asigura cu medicamente bolnavii cu HIV și tuberculoză din regiunea transnistreană

Realitatea: Preotul Melinti își cere iertare de la Mitropolitul Vladimir și renunță la diploma oferită de GENDERDOC-M

Realitatea: Două milioane pentru avocații care apără statul într-un litigiu internațional de peste 20 de ani

La marginea Europei: Operațiunea „Tomograf”. Un grup de medici au pus la cale o schemă de estorcare a banilor de la pacienți

Zona Publică: Livadă de nuci defrișată la Cuizăuca

Diaspora:  Statistici italiene despre femei migrante, bătute până la sânge

Diaspora:  Interviu cu ofițerul din Unitatea de Prevenție a Crimelor, Yuliya Wold, din SUA

Sport: Tânărul de 18 ani din Edineț, disputat de Moldova, Franța și România

Editoriale:

Aneta Grosu: Justiția la tomograf

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *