(Foto-Reportaj) Hristos a Înviat!

Sărbătoarea Învierii lui Hristos este cea mai mare sărbătoare a creștinilor ortodocși. În acest an, Învierea Domnului a avut loc în primele ore ale duminicii, 16 aprilie. După miezul nopții, oamenii s-au adunat la biserică pentru a se ruga și bucura de Învierea lui Hristos. De asemenea, aceștia au luat și dus acasă „Lumina Sfântă”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ciubuc ion

    Cele 24 de poze fac cat mii de cuvinte,felicitari celui care le-a facut ,ceea ce se repeta este lumina,de aceea la inviere preotii ne cheama sa ne dea lumina,adica dorinta de viata

  2. ivancelgroaznic

    Da, de akord cu domnu Ciubuc. Foto fache cit multe cuvinte spuse sau scrise. Reportazh de TOATA LAUDA, MULTSUMIRI LA AUTOR !

    Lumina nu este numa doribtsa de viata … este linishte shi pache, este puritate, este sperantsa in bine .
    Cristos a inviat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *