(Foto-Reportaj) Hristos a Înviat!

Săr­bă­toa­rea Învi­e­rii lui Hris­tos este cea mai mare săr­bă­toa­re a creș­ti­ni­lor orto­do­cși. În acest an, Învi­e­rea Dom­nu­lui a avut loc în pri­me­le ore ale dumi­ni­cii, 16 apri­lie. După mie­zul nop­ții, oame­nii s-au adu­nat la bise­ri­că pen­tru a se ruga și bucu­ra de Învi­e­rea lui Hris­tos. De ase­me­nea, aceștia au luat și dus aca­să „Lumi­na Sfân­tă”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ciubuc ion

    Cele 24 de poze fac cat mii de cuvinte,felicitari celui care le-a facut ,ceea ce se repe­ta este lumina,de ace­ea la invi­e­re pre­o­tii ne chea­ma sa ne dea lumina,adica dorin­ta de via­ta

  2. ivancelgroaznic

    Da, de akord cu dom­nu Ciu­buc. Foto fache cit mul­te cuvin­te spu­se sau scri­se. Repor­ta­zh de TOATA LAUDA, MULTSUMIRI LA AUTOR !

    Lumi­na nu este numa doribt­sa de via­ta … este linish­te shi pache, este puri­ta­te, este spe­rant­sa in bine .
    Cris­tos a invi­at !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *