Horoscopul vesel

Berbec

Trebuie să renunţaţi, pentru un timp, la individualismul şi egoismul caracteristice şi să începeţi să acordaţi mai multă atenţie colaborărilor şi muncii de echipă. Veţi găsi persoanele cu care vă completaţi perfect şi împreună sunteţi capabili de realizări foarte frumoase.

Taur

E nevoie de o nouă împărţire a sarcinilor domestice între dumneavoastră şi partenerul de viaţă. Sunt lucruri pe care nimeni nu se simte îndatorat să le facă şi de care, tocmai din acest motiv, nici nu se ocupă cineva. Or nu pot fi lăsate la infinit în suspensie, deoarece se creează o dezordine totală.

Gemeni

Trăiţi poveşti de dragoste frumoase. Şi, cum puţine lucruri frumoase durează mult, şi aceste poveşti se limitează la câteva zile. Dar ce zile! Preocupările legate de copii ocupă şi ele un rol important în programul dumneavoastră, pe parcursul acestei luni.

Rac

Aşa cum îi stă bine unui Rac, în centrul preocupărilor dumneavoastră se va afla, pe parcursul acestei luni, propria familie. Chiar vă face plăcere să vă ocupaţi de problemele fiecărui membru al familiei, să vedeţi cât de dependenţi sunt cu toţii de îngrijirea pe care le-o oferiţi dumneavoastră.

Leu

Orice călătorie e bine-venită pentru Leu pe parcursul lunii octombrie, deoarece fiecare deplasare va aduce un profit.

Activităţile intelectuale sunt, de asemenea, bine aspectate pe parcursul acestei luni. Leii care au de învăţat sau de dat examene nu trebuie să îşi facă prea multe probleme.

Fecioară

E rost de bani, care vin datorită faptului că vă aflaţi la locul potrivit, în momentul potrivit. De exemplu, se nimereşte să fiţi în echipa care obţine un rezultat excelent la serviciu şi, deşi nu aţi avut o contribuţie extraordinară, sunteţi răsplătit şi dumneavoastră, odată cu toată lumea.

Balanţă

Comunicarea şi colaborarea sunt cele două cuvinte magice, pe parcursul acestei luni. Lucrul în echipă îşi va dovedi eficienţa şi eforturile comune vor fi mult mai bine răsplătite decât cele izolate, făcute exclusiv pentru confortul propriu. Într-adevăr, un grup reprezintă mai mult decât suma persoanelor care îl compun.

Scorpion

Lumea vă ajută fără să cereţi ajutorul şi, de asemenea, primiţi sfaturi excelente fără ca măcar să spuneţi ce vreţi să ştiţi. Vă face mare plăcere când lucrurile se întâmplă aşa.

Intrarea planetelor personale în semnul dumneavoastră solar vă ajută să vă puneţi în valoare personalitatea şi să vă îndepliniţi scopurile fixate pentru această perioadă.

Săgetător

Ţineţi foarte mult la independenţa dumneavoastră şi nu acceptaţi ca oricine să intervină în probleme care ţin de viaţa personală. Spre sfârşitul lunii octombrie, această tendinţă se accentuează şi aveţi unele momente în care chiar vă doriţi să puteţi petrece mai mult timp de unul singur.

Capricorn

Apropiaţii sunt hotărâţi să vă scoată în lume şi nu veţi putea să vă împotriviţi. Aşadar, scoateţi ddin dulap hainele frumoase, dar şi replicile politicoase, deoarece va fi nevoie de ambele, la evenimentele mondene la care veţi participa!

Vărsător

Prima parte a lunii noiembrie vă găseşte pe drumuri. Călătoriţi destul de mult şi vă face plăcere, deoarece puteţi să îmbinaţi utilul cu plăcutul. În a doua parte a lunii, serviciul ocupă din ce în ce mai mult timp. Sunt o serie de proiecte care trebuie finalizate şi vă veţi înhăma la muncă cu multă seriozitate.

Peşti

Pentru dumneavoastră, octombrie va fi o adevărată lună a cadourilor. Veţi avea  mai multe surprize frumoase, din partea persoanelor alături de care vă petreceţi cea mai mare parte a timpului. Spre sfârşitul lunii octombrie este posibil să faceţi şi o călătorie, alături de persoana iubită.

Pavlik Gloabă


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *