Principală  —  IMPORTANTE   —   Primarii și tinerii, îndemnați de…

Primarii și tinerii, îndemnați de președinta Sandu să decoreze în localitatea lor cel mai creativ pom de Crăciun. Președinția: „pentru cea mai inspirată echipă va exista o surpriză”

sursa: Președinția R. Moldova

Primarii și tinerii din toată țara, alături de colegii și prietenii lor, sunt îndemnați de președinta R. Moldova, Maia Sandu să facă echipă și să decoreze, fiecare în localitatea sa, cel mai creativ și original pom de Crăciun.

„Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă, iar Pomul de Crăciun este locul ideal pentru revederea cu oamenii dragi. Mulți dintre voi au un brad care crește în centrul localității, pe care îl puteți împodobi – e nevoie doar de dorință, inspirație și de multă fantezie. Vă îndemn să faceți echipă și, împreună cu primarul vostru, cu colegii și prietenii, să decorați cel mai original și mai creativ Pom de Crăciun! Pentru că fiecare sat și oraș din Moldova merită să aibă parte de sărbătoare”, susține președinta Maia Sandu.

Fotografiile cu bradul decorat sunt așteptate până pe 24 decembrie, la adresa decoreazapomul@prm.md, iar pentru cea mai inspirată echipă va exista o surpriză, menționează reprezentanții Președinției.

Imaginile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Președinției, într-un album special, intitulat „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!”, iar urmăritorii vor vota pentru cel mai original și mai creativ oom de Crăciun. Rezultatele vor fi anunțate în ajun de Revelion.