Cinci puncte de trecere a frontierei și-au sistat activitatea

Cod gal­ben de nin­so­ri. Poli­ția de Fron­ti­e­ră aten­țio­nea­ză că exis­tă ris­cul blo­că­rii căi­lor de acces la fron­ti­e­ră.

Până la acest moment, cin­ci punc­te de tre­ce­re a fron­ti­e­rei și-au sis­tat acti­vi­ta­tea. Aces­tea sunt: „Giur­gi­u­lești – Reni”, „Ciș­mi­chi­oi”, „Vul­că­nești”, „Mir­noe” și „Cai­ra­clia”.

De ase­me­nea, din cau­za con­di­ți­i­lor cli­ma­te­rice nefa­vo­ra­bi­le, prin punc­te­le de tre­ce­re „Tudo­ra” și „Palan­ca” nu este auto­ri­za­tă tre­ce­rea trans­por­tu­lui de mare tonaj.Ediția tipărită a Ziarului de Gardă apare cu sprijinul DEPARTAMENTULUI POLITICI PENTRU RELAŢIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI A MINISTERULUI DE EXTERNE AL ROMÂNIEI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.