Premierul Pavel Filip: Să vorbim ceva mai târziu despre asta, acum sunt ocupat în alte activități

Acum câteva minute, ZdG l-a contactat pe premierul Pavel Filip, solicitându-l să explice ce întreprinde Cabinetul său de Miniștri în legătură cu protestele din preajma Parlamentului, care devin violente. „Să vorbim ceva mai târziu despre asta, acum sunt ocupat în alte activități”, a spus Pavel Filip. La insistența ZdG să spună dacă va interveni sau nu, ca să restabilească liniștea, Filip a închis telefonul.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, nu a răspuns la telefon, la fel ca și Serviciul de Presă al Legislativului.

Contactați de ZdG, angajații Președenției R. Moldova, aveau telefoanele „ocupate”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Nova OL

    slugoii se strang sa sarbatoreasca “incalecarea” poporului. Au chef de chef si restul nu conteaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *