plaha, filip, candu

Premierul Pavel Filip: Să vorbim ceva mai târziu despre asta, acum sunt ocupat în alte activități

Acum câteva minute, ZdG l-a con­tac­tat pe pre­mi­e­rul Pavel Filip, solicitându-l să explice ce între­prinde Cabi­ne­tul său de Miniș­tri în legă­tură cu pro­tes­tele din pre­a­jma Par­la­men­tu­lui, care devin vio­lente. „Să vor­bim ceva mai târ­ziu des­pre asta, acum sunt ocu­pat în alte acti­vi­tăți”, a spus Pavel Filip. La insis­tența ZdG să spună dacă va inter­veni sau nu, ca să res­ta­bi­lească liniș­tea, Filip a închis tele­fo­nul.

Pre­șe­din­tele Par­la­men­tu­lui, Andrian Candu, nu a răs­puns la tele­fon, la fel ca și Ser­vi­ciul de Presă al Legi­sla­ti­vu­lui.

Con­tac­tați de ZdG, anga­ja­ții Pre­șe­den­ției R. Mol­dova, aveau tele­foa­nele „ocu­pate”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

  • Nova OL

    slu­goii se strang sa sar­ba­to­reasca “inca­le­ca­rea” popo­ru­lui. Au chef de chef si res­tul nu con­teaza!