Premierul Pavel Filip: Să vorbim ceva mai târziu despre asta, acum sunt ocupat în alte activități

Acum câte­va minu­te, ZdG l-a con­tac­tat pe pre­mi­e­rul Pavel Filip, solicitându-l să expli­ce ce între­prin­de Cabi­ne­tul său de Miniș­tri în legă­tu­ră cu pro­tes­te­le din pre­a­j­ma Par­la­men­tu­lui, care devin vio­len­te. „Să vor­bim ceva mai târ­ziu des­pre asta, acum sunt ocu­pat în alte acti­vi­tă­ți”, a spus Pavel Filip. La insis­ten­ța ZdG să spu­nă dacă va inter­ve­ni sau nu, ca să res­ta­bi­leas­că liniș­tea, Filip a închis tele­fo­nul.

Pre­șe­din­te­le Par­la­men­tu­lui, Andri­an Can­du, nu a răs­puns la tele­fon, la fel ca și Ser­vi­ci­ul de Pre­să al Legi­sla­ti­vu­lui.

Con­tac­ta­ți de ZdG, anga­ja­ții Pre­șe­den­ți­ei R. Mol­do­va, aveau tele­foa­ne­le „ocu­pa­te”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Nova OL

    slu­go­ii se strang sa sar­ba­to­reas­ca “inca­le­ca­rea” popo­ru­lui. Au chef de chef si res­tul nu con­tea­za!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *