Mesajul de felicitare al prim-ministrului

Pavel Filip, prim-ministrul a trimis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. „Sărbătoarea de 8 Martie este o zi specială şi un prilej potrivit pentru a Vă adresa cele mai sincere felicitări şi gândurile mele de apreciere.

Vă transmit pe această cale respectul meu pentru tactul, devotamentul şi puterea de care daţi dovadă, chiar şi în situaţii mai puţin uşoare, reuşind să vă păstraţi feminitatea şi bunătatea sufletească.

Fie ca bucuriile să apară la tot pasul şi seninătatea să Vă însoţească mereu!”, scrie prim-ministrul în mesajul de felicitare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *