pavel_filip_gov.md

Mesajul de felicitare al prim-ministrului

Pavel Filip, prim-ministrul a tri­mis un mesaj de feli­ci­tare cu oca­zia Zilei Inter­națio­nale a Femeii. „Săr­bă­toa­rea de 8 Mar­tie este o zi spe­cială şi un pri­lej potri­vit pen­tru a Vă adresa cele mai sin­cere feli­ci­tări şi gân­du­rile mele de apre­ci­ere.

Vă trans­mit pe această cale res­pec­tul meu pen­tru tac­tul, devo­ta­men­tul şi pute­rea de care daţi dovadă, chiar şi în situ­a­ţii mai puţin uşoare, reu­şind să vă păs­traţi femi­ni­ta­tea şi bună­ta­tea sufle­tească.

Fie ca bucu­ri­ile să apară la tot pasul şi seni­nă­ta­tea să Vă însoţească mereu!”, scrie prim-ministrul în mesa­jul de feli­ci­tare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.