Mesajul de felicitare al prim-ministrului

Pavel Filip, prim-ministrul a tri­mis un mesaj de feli­ci­ta­re cu oca­zia Zilei Inter­națio­na­le a Feme­ii. „Săr­bă­toa­rea de 8 Mar­tie este o zi spe­cia­lă şi un pri­lej potri­vit pen­tru a Vă adre­sa cele mai sin­ce­re feli­ci­tă­ri şi gân­du­ri­le mele de apre­ci­e­re.

Vă trans­mit pe aceas­tă cale res­pec­tul meu pen­tru tac­tul, devo­ta­men­tul şi pute­rea de care daţi dova­dă, chiar şi în situ­a­ţii mai puţin uşoa­re, reu­şind să vă păs­tra­ţi femi­ni­ta­tea şi bună­ta­tea sufle­teas­că.

Fie ca bucu­ri­i­le să apa­ră la tot pasul şi seni­nă­ta­tea să Vă însoţeas­că mereu!”, scrie prim-ministrul în mesa­jul de feli­ci­ta­re.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *