Psiholog cu epoleţi, reţinut pentru trafic de influenţă

Un psiholog, angajat în cadrul unui penitenciar din ţară, a fost reţinut în flagrant delict de ofiţerii DGT „Sud” a CNA şi procurorii anticorupţie. Femeia este bănuită de trafic de influenţă.

Potrivit denunţătorului, locotenentul-major de justiţie ar fi pretins şi primit 500 de euro de la un condamnat ce-şi ispăşeşte pedeapsa în Penitenciarul nr.1 din Taraclia, sub pretextul că ar avea influenţă asupra judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Cahul, în vederea adoptării unei deciziei favorabile de eliberare condiționată înainte de termen.

Urmare a măsurilor speciale de investigaţie şi a acţiunilor de urmărire penală, femeia a fost reţinută pentru 72 de ore şi recunoscută în calitate de bănuit.

Operaţiunea a fost realizată în comun cu Departamentul Instituţii Penitenciare.

O cauză penală a fost pornită pe acest caz. Dacă va fi găsită vinovată, bănuita riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 6 ani sau amendă în mărime de la 60.000 la 80.000 de lei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *