(video) Lovit în piept de o bucata de fier chiar prin fereastra autocarului pe care îl coducea

 
Un şofer de autobuz din China este numit un erou de către oamenii din Hangzhou, China. Asta după ce a asigurat siguranţa pasagerilor săi pe un drum aglomerat în urma unei situații neprevazute. Conducătorul auto a facut o oprire de urgenţă, după o bucată mare de metal a distrus parbrizul autocarului şi l-a lovit cu putere în piept. Șoferul a fost grav rănit, dar cu toate astea a luat măsurile necesare pentru salvarea pasagerilor săi. A aprins sistemul de semnalizare și a încetinit treptat fară a crea situație de pericol pentru alte unități de transport . Apoi el a rugat pasagerii sa nu iasă din autocar pentru că se află pe un drum periculos.
Din imaginile opținute din autocar puteți observa cu ușurință că bucata de fier a sărit de la un camion de mare tonaj care a trecut pe un drum adiacent din contrasens.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *