[VIDEO] Femei realizate vorbesc despre succesele lor


Prima femeie din Moldova care a participat in misiunile de pacificare ale ONU, singura femeie din țară care conduce un spital raional sau prima femeie care gestionează o întreprindere de producere a brichetelor din biomasă – acestea sunt doar câteva din protagonistele unor producții video, realizate de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI).
Producțiile video prezintă istoriile a 15 femei din Moldova care au reușit să se afirme și să obține rezulte remarcabile în diverse domenii de activitate: management, afaceri, administrație publică locală, agricultură, medicină, etc. Protagonistele vorbesc despre experiența lor și eforturile depuse pentru a-și realiza dorințele și proiectele în Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *