(FOTO, VIDEO) Alegerile prezidențiale în satul Doroțcaia, r. Dubăsari

În satul Doroțcaia, până la ora 18.30, votaseră 2109 cetățeni, ceea ce reprezintă 60,92% din numărul total de alegători incluși în liste în acest sat.  Oamenii sunt optimiști și încrezători că schimbarea e aproape. Deși unii sunt siguri că această schimbare poate fi făcută de o femeie, ceilalți susțin că doar un bărbat are asemenea capacități.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *