Principală  —  Ştiri   —   VIDEO/ Partidul Unității Naționale îşi…

VIDEO Partidul Unității Naționale îşi anunţă susţinerea pentru Partidul Mişcarea Populară la alegerile parlamentare din România

Paridul Unității Naționale(PUN) îşi anunţă susţinerea pentru Partidul Mişcarea Populară(PMP), condus de Eugen Tomac, la alegerile parlamentare din România care vor avea loc pe 6 decembrie.

„Este minunat ca doi basarabeni aflați în fruntea a două partide unioniste la Chișinău și la București se află astăzi împreună”, a susținut Octavian Țîcu.

Deputatul român Eugen Tomac a îndemnat cetăţenii români din R. Moldova să iasă la vot la alegerile parlamentare din România. Tomac susține că cei din afara României au la dispoziţie două zile în care se pot prezenta la secţiile de votare: 5 şi 6 decembrie.

„Am avut mai multe întâlniri astăzi unde am reiterat sprijinului constat pe care îl acordăm și în care credem cu toții Unirea R. Moldova cu România. Cetățenii români sunt invitați pe 6 decembrie să se prezinte la vot.
M-aş bucura dacă un număr cât mai mare al cetăţenilor români din R. Moldova se vor prezenta la vot, chiar dacă trecem printr-o perioadă extrem de grea, ţinând cont de toate recomandările şi restricţiile ce ţin de pandemie
. Îmi doresc ca prin o prezenţă masivă la vot, „să scăpăm de acest clişeu” precum că cetăţenii R. Moldova îşi doresc cetăţenia română doar pentru a călători”, declară Eugen Tomac.

La 6 decembrie, în România vor avea loc alegeri parlamentare.