Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ O cameră de supraveghere…

VIDEO O cameră de supraveghere i-a înregistrat pe câțiva jefuitori ruși care expediau „cadouri ucrainene” din Belarus în Rusia

În mediul online, au fost publicate în jur de 3 ore de înregistrări a unei camere online de supraveghere a serviciului de curierat din orașul Mozyr, Belarus, în care se observă cum invadatorii ruși expediază obiecte furate de la ucraineni, informează agenția de știri Unian.

Înregistrarea arată că soldații Forțelor Armate Ruse trimit obiecte furate: televizoare, 4 cutii cu aparate de aer condiționat AKAI, un scuter electric, alcool cu ​​etichete de preț, plăci video, hote, baterii auto și multe alte lucruri.

În videoclip, pot fi văzute galoanele soldaților, care indică faptul că fac parte din Regimentului 56 al Gărzii de Asalt Aerian al Forțelor Armate Ruse, care este staționat în localitatea Feodosia, Crimeea. De asemenea, în cadru sunt chipurile, numerele de telefon și adresele de livrare ale soldaților Forțelor Armate Ruse care au jefuit case și oameni ucraineni.


Anterior, serviciul informațional ucrainean a raportat că în orașul Narovlya din Belarus, armata rusă a deschis un târg pentru vânzarea obiectelor furate din Ucraina.