Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Un italian ar fi fost…

Un italian ar fi fost omorât în bătaie de doi cetățeni moldoveni: „Era un hoț, l-am găsit în casă”. Suspecții, reținuți

Mestre, Italia. Sursa foto: Venezia News

Doi cetățeni ai R. Moldova au fost arestați în Italia, fiind bănuiți că au ucis în bătaie un italian în vârstă de 32 de ani, scrie presa locală.

Miercuri seara, în jurul orei 22:30, imediat ce au auzit țipete venind de pe palierul de la etajul trei, locatarii unui bloc din Mestre au chemat Poliția. Ajungând la fața locului, oamenii legii au găsit liftul blocat: înăuntru se aflau trei bărbați, dintre care unul era bătut până la moarte, cu o rană adâncă la cap. Victima era un italian în vârstă de 32 de ani.

Tot în lift se mai aflau și doi veri, cetățeni ai R. Moldova, în vârstă de 32 și 35 de ani, chiriași ai blocului. În urma audierilor din timpul nopții, bărbații au fost arestați pentru ucidere voluntară.

„Este un hoț, l-am găsit acasă în timp ce luam cina”, au spus aceștia, informație pe care anchetatorii echipajului mobil al secției de poliție din Veneția o verifică în aceste ore.

Potrivit celor 2 verișori, ei luau cina când l-au găsit pe Nardelli în casă. Aceștia au declarat că alte două persoane se aflau la intrarea în apartament. Apoi, ar fi urmat o încăierare: cei doi care se aflau la ușă au reușit să scape, urcând scările, în timp ce Nardelli a încercat să fugă urcând în lift. Aici, cei doi verișori l-au ajuns din urmă înainte ca ușile să se închidă și l-au bătut până la moarte.

Anchetatorii încarcă acum să afle dacă crima a fost rezultatul unei reacții la o tentativă de jaf sau dacă motivele atacului au fost altele.

Ziarul de Gardă a solicitat o confirmare din partea Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al R. Moldova, dar deocamdată aceștia nu au putut să ne ofere informații pe caz.