Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Trei consilieri ai partidului Renaștere,…

Trei consilieri ai partidului Renaștere, excluși din fracțiune după ce au colaborat cu consilierii de la PAS

Partidul politic „Renaștere"/ Facebook

Trei consilieri ai Consiliului raional Orhei au fost excluși din rândul membrilor partidului Renaștere, asociat lui Ilan Șor, după ce au colaborat cu consilierii din partea partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Este vorba despre Oleg Cociug, Andrei Cațac și Natalia Railean. Potrivit unui comunicat al partidului Renaștere, cei trei „au ignorat principiile statutare și de program ale partidului Renaștere, precum și poziția conducerii partidului cu privire la neadmiterea deciziilor comune cu consilierii din PAS”.

„Partidul Renaștere reafirmă că nu intenționează să intre în coaliții cu reprezentanții regimului antipopular din țară, instalat de Maia Sandu și acoliții săi”, se arată în nota informativă a fracțiunii politice.

Sursa foto: Partidul politic „Renaștere”/ Facebook

Anterior, Alexandru Isac, unicul reprezentant al partidului Renaștere în Consiliul raional Telenești, a fost exclus din rândurile formațiunii, după ce a susținut prin vot exponenții partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în funcțiile de președintele și vicepreședintele în Consiliul raional.