Principală  —  Ştiri  —  Social   —   ZdG: Cadouri pentru 25 de…

ZdG: Cadouri pentru 25 de învățători

Astăzi în Republica Moldova este marcată ziua învățătorului. Actualmente în sistemul de educație activează peste 28.000 de învățători , având în grija lor peste 300000 de elevi. Redacția ZdG urează mult succes, curaj și creativitate tuturor învățătorilor și oferă 25 de abonamente gratuite la ediția tipărită (în limbile română sau rusă) unor pedagogi pensionari pentru întreg anul 2017.Cititorii ZdG sunt rugați să remită în adresa redacției mesaje prin care ar nominaliza cei mai iubiți învățători pentru un abonament-cadou din partea ZdG. Învățătorii pot fi din orice localitate a R.Moldova, singura condiție e ca persoana care nominalizează pedagogul să ne scrie câteva propoziții despre acest învățător, prin care ar explica de merită să facem un cadou anume acestei persoane. De asemenea, vă rugăm să remiteți numele complet al pedagogului, numele localității, raionul și codul poștal.

Mesajele sunt așteptate pe adresa zdg.redactia@gmail.com . Primii sosiți – primii serviți.

De asemenea, cititorii care citesc gratis ZdG on-line și dispun de 1 euro lunar în plus, ar putea perfecta un abonament on-line pentru învățătorul drag, în baza căruia ediția tipărită va pleca în școala sau la domiciliul învățătorului. https://zdg.md/web/pay

Ziua Profesorului este marcată în fiecare an la 5 octombrie, începând cu anul 1994, după o decizie UNESCO. Această zi este marcată la 5 octombrie în R.Moldova, România, Canada, Azerbaijan, Croația, Lituania, Pakistan, Filipine, Sri Lanka.