Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Traducătorul unui post TV…

VIDEO Traducătorul unui post TV din Germania a izbucnit în lacrimi în direct în timp ce traducea ultimul discurs al președintelui Ucrainei

Traducătorul unui post de televiziune german a izbucnit în plâns în timp ce traducea, în direct, ultimul discurs al președintelui ucrainean Volodimir Zelensky în care acesta acuză Rusia de teroare și susține că trupele ruse au luat drept țintă civili, inclusiv copii.

„Traducătorul nostru izbucnește în plâns în timp ce traduce discursul președintelui ucrainean Zelensky la emisiunea live WELT”, menționează reprezentanții televiziunii germane WELT.

În cel mai recent discurs, președintele Ucrainei a anunțat că țara sa depune plângere împotriva Rusiei la Curtea Internațională de Justiție a ONU de la Haga. Președintele ucrainean a acuzat Federația Rusă de teroare și susține că trupele ruse au luat drept țintă civili, inclusiv copii, relatează CNN.

„Rusia trebuie să fie trasă la răspundere pentru manipularea noțiunii de genocid pentru a justifica agresiunea. Solicităm o decizie urgentă prin care să ordone Rusiei să înceteze activitatea militară acum și să ne așteptăm să înceapă procesele săptămâna viitoare”, a mai transmis președintele Ucrainei.

Detalii aici: LIVE TEXT/ A patra zi de război în Ucraina. Rusia impune un termen limită Ucrainei pentru a accepta negocierile. Zelensky a anunțat că a discutat cu Lukașenko