Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Socialistul Vasile Bolea, huiduit…

VIDEO Socialistul Vasile Bolea, huiduit la ieșirea din clădirea CC de câteva persoane care așteaptă acolo decizia Înaltei Curți privind dizolvarea Parlamentului: „Este un trădător de țară”; „Vrem să fim și noi fericiți în țara noastră”

Mai multe persoane, printre care și veterani de război, s-au adunat joi, 15 aprilie, în fața Curții Constituționale (CC), acolo unde magistrații Înaltei Curții au examinat și urmează să se pronunțe asupra sesizării depuse de către președinta R. Moldova, Maia Sandu, privind constatarea circumstanțelor care justifică dizolvarea Parlamentului.

Deputatul socialist Vasile Bolea, care a participat la ședință, a fost huiduit de manifestați la ieșirea din clădirea CC.

Curtea Constituțională urmează să pronunțe decizia la 15:30.

L-am huiduit pentru că m-au luat emoțiile. Au făcut doar legi prostești la miez de noapte”, a menționat una dintre manifestate.

Este un trădător de țară. O sculă a criminalilor. Dodon spune numai minciuni, și zi și noapte. Atâta timp cât o să fie mârșăvia aceasta la putere, nu vom scăpa de sărăcie. Trebuie să fim un popor unit. Cu cât mai repede îi vom da jos, cu atât mai repede vor trăi și cetățenii mai bine”, a menționat un alt manifestant.

Vrem și noi să fie alb, să ne bucurăm și noi de țara noastră”, a conchis un veteran, alt participant la manifestația din fața clădirii CC.

„Noi nu am venit astăzi aici să facem devastări, am venit aici să susținem președintele R. Moldova”, a declarat Alexandru Bănuță, veteran de război.

Sesizarea președintei R. Moldova, Maia Sandu, privind constatarea circumstanțelor care justifică dizolvarea Parlamentului a fost prezentată și dezbătută în plenul ședinței Curții Constituționale. Acum, magistrații Înaltei Curți se află în deliberări, iar în câteva ore urmează să pronunțe decizia în acest sens.

MAI MULTE DETALII: LIVE/ Ședință importantă la Curtea Constituțională: Înalta Curte e în deliberări și urmează să se pronunțe cu privire la circumstanțele dizolvării Parlamentului