VIDEO/ Retrospectiva alegerilor parlamentare în 10 minute

La aproape o săptămână de la scrutinul electoral din 24 februarie, ZdG vă prezintă o scurtă retrospectivă a încălcărilor care au avut loc în ziua alegerilor. Totodată, vă prezentăm concluziile preliminare ale observatorilor internaționali și naționali privind modul de desfășurare a alegerilor.  

Cele mai frecvente incidente raportate de către observatori se referă la transportarea organizată a alegătorilor din stânga Nistrului, votarea nejustificată în grup, fotografierea buletinelor de vot și deficiențe în listele electorale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    “Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, premierul Pavel Filip și spicherul Andrian Candu sunt reprezentanții formațiunii care vor purta negocieri în vederea creării unei coaliții cu Blocul „ACUM””.

    Ași vrea foarte mult să văd moacele liderilor Blocului ACUM, când vor afla cu cine trebuie să negocieze. Nu-i invidiez, deoarece vor fi constrânși să negocieze cu viitorii lor GROPARI, dacă intră în coaliție cu Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk. În acest caz calea spre soarta PLDM și PL le este garantată.

    Da moacele liderilor Blocului ACUM vor semăna LEIT cu două porumbrele murate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *