Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Gestul făcut de mai…

VIDEO Gestul făcut de mai mulți șoferi de taxi, după ce colegul lor s-a stins în urma accidentului produs pe bd. Ștefan cel Mare

Timp de câteva clipe au răsunat claxoane în centrul capitalei. Mai mulți șoferi de taxi s-au adunat duminică, 17 mai, în apropiere de intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail din capitală pentru a păstra un moment de reculegere pentru colegul lor care și-a pierdut viața în accidentul produs noaptea trecută.

În momoria colegului lor, șoferii de taxi adunați în centrul capitalei au adus flori la locul accidentului și au claxonat câteva clipe.

Șoferul de taxi în vârstă de 39 de ani s-a stins noaptea trecută după ce mașina pe care o conducea a fost izbită violent de un automobil de marcă Audi, condus de un tânăr de 27 de ani.

Sursa poza: Facebook.com via Cristina Cucoș
Sursa poză: Facebook.com

Două persoane, șoferul și pasagerul care se aflau în mașina de taxi – Toyota, s-au stins după ce, potrivit poliției, mașina lor a fost izbită violent de un Audi, la volanul căreia se afla un tânăr de 27 de ani. În urma impactului violent, alte patru persoane au fost transportate la spital. Potrivit Poliției Capitalei, soferul de 27 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

Șoferul de taxi avea 39 de ani, iar pasagerul, care activa în cadrul Penitenciarului nr. 9 Pruncul, avea 46 de ani.

Detalii despre accident: Video/ Cum s-a produs accidentul de pe bd. Ștefan cel Mare în care au fost implicate 4 mașini, două persoane și-au pierdut viața, iar altele patru au ajuns la spital. Momentul impactului