Un microbuz cu opt moldoveni la bord a fost lovit de un tren în România

Un microbuz cu numere de înmatriculare a Republicii Moldova, a fost implicat într-un accident rutier pe o trecere de cale ferată în apropiere de județul Vaslui. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în microbuz de aflau opt cetățeni ai R. Moldova.

Presa din România scrie că microbuzul a fost tamponat de un tren, după ce şoferul, un cetăţean din R. Moldova, ar fi aţipit la volan.

„În urma impactului, toate persoanele au supravieţuit. Singurul rănit mai grav a fost şoferul microbuzului care a fost transportat la spital, alături de un alt pasager, cu leziuni mai uşoare. Alte două persoane au fost asistate medical la faţa locului, însă celelalte au refuzat transportul la spital”, transmite Adevărul.

Foto: adevarul.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *