Principală  —  IMPORTANTE   —   Un membru al Comisiei de…

Un membru al Comisiei de licențiere a profesiei de avocat s-a stins din viață. UAM: „Profesionalismul și amabilitatea sa l-au făcut un coleg apreciat de toți”

Sursa foto: Uniunea Avocaților din R. Moldova

Viorel Grajdan, membru al Comisiei de licenţiere a profesiei de avocat din cadrul Uniunii Avocaților din R. Moldova (UAM), a decedat. Anunțul a fost făcut miercuri, 7 iunie, de către reprezentanții Uniunii.

Potrivit lor, Viorel Grajdan a adus o „contribuție valoroasă avocaturii din R. Moldova și Uniunii Avocaților din R. Moldova”.

„(…) Am avut privilegiul de a-l cunoaște și de a activa împreună, iar prietenia, profesionalismul și amabilitatea sa l-au făcut un coleg apreciat de toți. Îi vom simți lipsa în fiecare zi și amintirile cu el vor rămâne veșnic în sufletele noastre.

Transmitem sincere condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut și l-au apreciat. În aceste momente dificile, suntem alături de ei, oferindu-le tot sprijinul, susținerea și compasiunea noastră. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i așeze sufletul bun în rândul celor drepți”, se arată în mesajul transmis de UAM.

Viorel Grajdan a fost ales membru al Comisiei de licenţiere a profesiei de avocat de către Congresul UAM.

Marți, 6 iunie, UAM a anunțat că avocatul Ion Malanciuc, care a fost membru în Comisia pentru Etică și Disciplină a UAM în perioada 2015-2019, s-a stins din viață.