Principală  —  IMPORTANTE   —   Un bărbat, în vârstă de…

Un bărbat, în vârstă de 81 de ani, denunțat la poliție, după ce ar fi cumpărat mâncare pentru animale dintr-un magazin din Chișinău, la un preț mai mic față de costul real al acesteia

Un bărbat, în vârstă de 81 de ani din Chișinău a fost denunțat la poliție de reprezentanții unui magazin din sectorul Botanica, pentru că ar fi cumpărat mai multe produse dintr-un magazin din Chișinău, la un preț mai mic față de costul real al acesteia.

Potrivit poliției, incidentul s-a produs ieri, 17 iunie. Bâtrânul cântărea marfa mai scumpă la un preț mai mic față de costul real al acesteia, astfel cauzând un prejudiciu unității comerciale.

„În seara zilei de ieri în jurul orei 19.35 min. echipajul Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul DP mun. Chișinău, au recepționat o chemare pe str. C. Brâncuși. La fața locului reprezentanții magazinului au comunicat polițiștilor că bătrânul de câteva ori pe zi intră în magazin și mergea în sala de comerț și lua o cantitate de produs hrană pentru câini care per kg costă 40 lei, ulterior o marcă de hrană pentru pisici care per chilogram costa 33 de lei. Respectiv, prin acțiunile lui bărbatul cauza o dauna materială unității comerciale”, a menționat pentru Ziarul de Gardă ofițera de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati.

Potrivit ofițerei de presă a Direcției de Poliție a mun. Chișinăuă bărbatul de nenumărate ori a fost preîntâmpinat de angajații magazinului în acest sens.

„Bărbatul a fost condus la IP Botanica, pentru stabilirea circumstanțelor. Acesta să dovedit a fi în vârstă de 81 de ani, locuitor al capitalei. Totodată reprezentanții magazinului au depus o plângere în privința bărbatului fiind înregistrată la IP Botanică. Cazul este înregistrat, poliția urmează să stabilească toate circumstanțele”, a menționat Stati.

Un internaut a postat pe Facebook o imagine cu bătrânul, în timp ce era urcat în mașina poliției. 

Mai multe persoane sunțin că îl cunosc pe acest bărbat. Potrivit lor, bătrânul are mai multe pisici și câini acasă, iar mâncarea pe care ar fi luat-o din magazin ar fi pentru aceștia.

Totodată, acțiunile organelelor de drep, dar și ale reprezentanților magazinului de a solicita poliția în sensul dat, a provocat dezamăgire în rândul internauților.