Un bărbat a fost lovit mortal de o ambulanţă aflată în misiune

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a decedat după ce a fost lovit de o ambulanță. Accidentul s-a întâmplat în seara zilei de 25 martie, curent, în jurul orei 21:40, pe strada Miorița din sectorul Telecentru al capitalei.

Contactată de Ziarul de Gardă, ofiţerul de presă din cadrul direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a declarat că ambulanța era condusă de un bărbat în vârstă de 62 de ani şi transporta un pacient spre Spitalul de Urgenţă. Pietonul traversa strada neregulamentar.

În mașină se afla un pacient, iar șoferul susține că avea aprins girofarul.

Pe cazul dat a fost deschisă o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv dacă ambulanța avea sau nu semnalul sonor şi girofarul pornit.

Dacă șoferul va fi găsit vinovat de producerea accidentului acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la trei la șapte ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *