Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Termoelectrica anunță că, de la…

Termoelectrica anunță că, de la începutul sezonului rece, 44 de instituții și 36 de blocuri locative au fost conectate la căldură. Procedura de conectare

Termoelectrica informează că, până la 11 octombrie, 44 de instituții și 36 de blocuri locative au fost conectate la căldură întrucât procedura de conectare la încălzire a consumatorilor este în plină desfășurare.

Potrivit Termoelectrica, 106 obiecte beneficiază de sistemul centralizat de termoficare, administratorii cărora au solicitat conectarea: Grădinițe – 25 conectate din 143; Școli – 9 conectate din 162; Instituții spitalicești – 10 conectate din 72; Blocuri locative – 36 conectate din 2845; Case particulare – 8 conectate din 313; Agenți economici – 17 conectați din 795.

În context, reprezentanții Termoelectrica anunță că instituția conectează la încălzire toți consumatorii la solicitare.

Citiți și: Anunțul făcut de Termoelectrica înainte de începerea sezonului rece

Reprezentanții de la Termoelectrica recomandă gestionarilor fondului locativ să urgenteze pregătirea sistemelor interne de termoficare din clădiri și să prezinte, până la sfârșitul lunii septembrie, pașapoartele ce confirmă executarea acestor lucrări la sediile teritoriale ale întreprinderii, conform sectorului din care fac parte.