Principală  —  IMPORTANTE   —   Anunțul făcut de Termoelectrica înainte…

Anunțul făcut de Termoelectrica înainte de începerea sezonului rece

Imagine-simbol

Reprezentanții de la Termoelectrica recomandă gestionarilor fondului locativ să urgenteze pregătirea sistemelor interne de termoficare din clădiri și să prezinte, până la sfârșitul lunii septembrie, pașapoartele ce confirmă executarea acestor lucrări la sediile teritoriale ale întreprinderii, conform sectorului din care fac parte. 

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne de încălzire reprezintă principalele lucrări ce necesită a fi efectuate de către administratorii clădirilor. Aceste intervenții sunt recomandate cu scopul de a evita problemele ce țin de livrarea necalitativă a energiei termice din interiorul blocului, în perioada rece a anului.

Potrivit unei note emisă de Termoelectrica, anual, zeci de blocuri locative  care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică pentru încălzire și apă caldă beneficiază gratuit de efectuarea acestor lucrări în cadrul campaniei desfășurate de Termoelectrica – „Achiți iarna, fii răsplătit vara”.

Procedura de conectare la încălzire durează mai puțin de trei ore din momentul recepționării solicitării de la Gestionarul Fondului Locativ(GFL)/administratorul clădirii.

La fel ca și în anii precedenți, Termoelectrica va conecta la încălzire blocurile locative la solicitarea GFL, fără a aștepta o decizie oficială a autorităților publice locale cu referire la începerea sezonului de încălzire. Această decizie este, de regulă, emisă de Primărie pentru instituțiile bugetare.

Sediile teritoriale:

Serviciul Rețele Termice  – str. Florilor, 4/7;
Secția Rețele Termice Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3;
Secția Rețele Termice Centru – str. Ismail, 86/2;
Secția Rețele Termice Râșcani – bd-ul Moscova, 11/6;
Secția Rețele Termice Botanica – str. Teilor, 7/3;
Secția Rețele Termice Buiucani – str. I. Neculce, 30.
Termoelectrica livrează energie termică în regim non-stop.