Stop cadru/ Fețele oamenilor care-și așteaptă rândul la vot la o secție din Chișinău

Deși la secția de votare de la Calea Feroviară din Chișinău coada este enormă, oamenii sunt binedispuși și zâmbesc. Cei care se aflau afară au intrat cu toții în secție, ca să reușească să voteze (e trecut de ora 21.00). Președintele secției a promis că toată lumea va vota.

Mai puțin norocoși însă sunt alți români din diaspora, care nu vor reuși să voteze, din cauza cozilor mari. De altfel, drept urmare a acestui fapt. mii de români semnează o petiție online, prin care îi cer ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu să-și dea demisia.

Foto: Diana Severin


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *