Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Primăria Chișinău, despre ambuteiajele din…

Primăria Chișinău, despre ambuteiajele din centru capitalei: „Ne cerem scuze pentru incomodități”

Foto: Primăria municipiului Chișinău

Reprezentanții Primăriei municipiului Chișinău recunosc că traficul rutier din centrul capitalei este perturbat, fiind înregistrate ambuteiaje, din cauza suspendării circulației pe o porțiune a străzii Ismail. Aceștia susțin că „lucreză la capacitate maximă” și că vor „depune efort pentru a încheia lucrările cât mai rapid”.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Chișinău se menționează că are loc reabilitarea rețelei pluviale de pe strada Ismail, „care nu a fost reabilitată niciodată de la construcție și se mărește capacitatea de evacuare a apelor pluviale”.

„Lucrăm și la această oră, toată noaptea, dar și în zilele următoare la capacitate maximă. Știm că sunt ambuteiaje. Ne cerem scuze pentru incomodități. (…) Nu putem repara capital străzile, fără a interveni”, potrivit comunicatului Primăriei.

De vineri, 4 noiembrie, până duminică, 20 noiembrie, traficul rutier pe strada Ismail din Chișinău, tronsonul cuprins între străzile București și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în ambele direcții, va fi suspendat.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii Ismail.

Astfel, vineri, în prima zi a sistării traficului pe porțiunea de pe strada Ismail, în centrul capitalei s-au format ambuteiaje.