Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Poliția oferă detalii despre bătaia…

Poliția oferă detalii despre bătaia cu final tragic de la o discotecă din Telenești

Foto: europafm.ro

O bătaie între două grupuri de persoane, la discoteca din satul Crășnășeni, raionul Telenești, s-a soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 19 ani. Un alt tânăr, la fel de 19 ani, se află internat în Spitalul Raional Telenești.

Potrivit ofițerului de presă al IP Telenești, Irina Burdujan, totul s-a întâmplat în această noapte, poliția fiind apelată la ora 23.30.

La fața locului, poliția a stabilit că în jurul orei 23.20, s-a iscat un conflict între două persoane venite din s. Țibirica, r. Călărași, la discoteca din s. Crăsnășeni și cei doi tineri din localitate, în vârstă de 19 ani.

În timpul bătăii, susțin polițiștii, persoanele din s. Țibirica au scos un cuțit, care până la acest moment încă nu a fost identificat, și au provocat plăgi celor doi tineri, după care au fugit de la fața locului.

Tânărul care a fost înjunghiat în regiunea abnomenului a decedat în drum spre spital, iar cel care a suportat o plagă în regiunea feței se află sub supravegherea medicilor.

În urma măsurilor operative, poliția a reușit să identificate persoanele care s-ar face vinovate. Este vorba despre doi bărbați, de 20 de ani și, respectiv, 23 de ani, ambii locuitori ai s. Țibirica r. Călărași.

Cei doi au fost reținuți. În acest caz a fost pornită urmărirea penală pe faptul vătămării intenționate grave a integrității corporale, soldate cu decesul persoanei.

Foto: europafm.ro